Wat is TikTok Adverteren?

Binnen TikTok word je echt uitgedaagd om aan de slag te gaan met creatieve content. Met name content die niet te commercieel, maar wel een duidelijke boodschap heeft werkt. Originaliteit, eigenheid en persoonlijkheid staan centraal binnen geschikte video content voor TikTok advertenties.

Deze video content is onder te verdelen in de volgende type advertenties.

 • Brand Takeover – ook wel TopView Lite genoemd
 • TopView
 • In-Feed video
Starten met TikTok adverteren

Onze TikTok adverteren werkwijze

Zin in koffie?

Vertellen wij je alles over adverteren via TikTok

Benieuwd of jouw doelgroep op TikTok actief is? We denken graag je mee en bekijken samen of adverteren op TikTok ook voor jou interessant is.

Ik zou graag eens sparren

Voordelen van adverteren via TIkTok

TikTok heeft nog steeds een beetje het imago dat het met name door de jongere doelgroep wordt gebruikt echter is die tijd echt aan het veranderen. Op dit moment is TikTok nog relatief goedkoop in vergelijking met andere social media platformen wat maakt dat je daar nu nog van kan profiteren!

De voordelen van adverteren op TikTok:

 • Geschikt voor veel branches;
 • Geschikt voor een zeer brede doelgroep;
 • De content is zeer laagdrempelig;
 • De advertenties op TikTok kan men niet overslaan;
 • Resultaten zijn goed te meten.

 

Adverteren via TikTok uitbesteden

Overweeg je je TikTok ads uit te besteden, maar weet je niet zeker of het de juiste beslissing voor je bedrijf is? We nemen je graag mee in de voordelen van uitbesteding bij Epurple!

Voordelen van LinkedIn adverteren uitbesteden:

 1. Het werkt tijdbesparend. Social media adverteren vergt veel tijd en inspanning om effectief te zijn.
 2. Ten tweede werkt uitbesteden ook geld besparend. Mits het goed uitgevoerd wordt, kan social media adverteren zeer kostenbesparend zijn.  Door dit uit te besteden aan een ervaren bureau kun je kostbare fouten vermijden en experts het werk laten doen.
 3. Als je TikTok ads kan uitbesteden, krijg je toegang tot onze social media specialisten die de ins en outs van TikTok ads kennen
Kom langs voor een bakkie!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op