TikTok adverteren

Met 3,5 miljoen actieve maandelijkse gebruikers onder Generatie Z is TikTok ideaal om de jonge doelgroep te bereiken met jouw boodschap. Neem snel contact op voor de mogelijkheden!

Ik wil adverteren op TikTok

Wat is TikTok Adverteren?

Op dit moment heeft TikTok 3,5 miljoen maandelijkse, actieve gebruikers, in Nederland. Het aantal gebruikers is explosief gestegen sinds 2021. Onder de jonge doelgroep is dit platform Facebook qua gebruikers al ver voorbij! Dit maakt het een zeer interessant platform om te adverteren onder de jonge doelgroep, Generatie Z. Wees vernieuwend en maak impact binnen deze generatie!

  • Vergroot je naamsbekendheid onder de jonge doelgroep
  • Je wordt uitgedaagd om echt creatief te zijn met content
  • Advertentiekosten zijn zeer laag

 

Meer informatie over adverteren op TikTok

Verschillende soorten TikTok advertenties

Binnen TikTok word je echt uitgedaagd om aan de slag te gaan met creatieve content. Met name content die niet te commercieel, maar wel een duidelijke boodschap heeft werkt. Originaliteit, eigenheid en persoonlijkheid staan centraal binnen geschikte video content voor TikTok advertenties.

Deze video content is onder te verdelen in de volgende type advertenties.

  • Brand Takeover – ook wel TopView Lite genoemd
  • TopView
  • In-Feed video

Naast dat er nog meerdere targetting mogelijkheden worden verwacht, komen er ook zeker nog meer advertentiemogelijkheden zijn. Deze zijn simpelweg in Nederland nog niet beschikbaar. Je leest hier nog meer over de doelgroep en de verschillende advertentiemogelijkheden binnen TikTok.

TikTok adverteren uitbesteden

Overweeg je je sociale media adverteren uit te besteden, maar weet je niet zeker of het de juiste beslissing voor je bedrijf is? We nemen je graag mee in de voordelen van uitbesteding bij Epurple!

Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden. Het werkt tijdbesparend. Social media adverteren vergt veel tijd en inspanning om effectief te zijn. Als je niet het personeel of de middelen hebt om een uitgebreide campagne op te zetten, dan helpen onze experts jou graag.

Ten tweede werkt uitbesteden ook geld besparend. Mits het goed uitgevoerd wordt, kan social media adverteren zeer kostenbesparend zijn.  Door dit uit te besteden aan een ervaren bureau kun je kostbare fouten vermijden en experts het werk laten doen.

Bij uitbesteding geef je experts toegang en kunnen je helpen effectieve sociale media strategieën op te zetten en uit te voeren afgestemd is op jouw specifieke bedrijfsdoelstellingen. Als je het adverteren uitbesteed, krijg je toegang tot professionals die de ins en outs van betaalde sociale media marketing kennen en je kunnen helpen je resultaten te maximaliseren.

Ik wil starten met TikTok

Adverteren op TikTok, de kosten

TikTok is zeer voordelig om op te adverteren. Een enorm bereik met relatief lage CPC, oftwel Cost per Click.

Voor de beeldvorming; Bij Epurple realiseren we regelmatig de volgende statistieken met TikTok advertenties:

  • 0,04 – 0.10 cent CPC

Dit soort statistieken worden mogelijk gemaakt door goede content, de juiste doelgroep en de juiste strategie.

Houd er rekening mee dat de juiste content voor TikTok van groot belang is! Op het moment dat dit niet het geval is zal jouw advertentie ook minder vertoond worden bij de doelgroep en dan kan het resultaat anders uitpakken.

Als je weet waar je mee bezig bent, is TikTok een hele rendabele manier van adverteren. Benieuwd hoe wij jouw kunnen helpen om écht succesvol te zijn op TikTok? Wij kijken graag even met je mee!

Zoekmachine optimalisatie

Google Mijn Bedrijf aanmaken, hoe doe je dat?

Google Mijn Bedrijf aanmaken, hoe doe je dat? Google Mijn Bedrijf is tegenwoordig niet meer…

Veel gestelde vragen over adverteren op TikTok

  • Wij bieden verschillende social media adverteer mogelijkheden bij Epurple. Het is belangrijk om te kijken waar jouw doelgroep voornamelijk op actief is. Bij Epurple krijg je hier advies op maat voor.
  • Dit is maatwerk. Bij Epurple gaan wij graag in gesprek over ontwikkeling van strategie, campagne en advertentie materiaal.
  • Een van de grootste voordelen aan sociale media reclame is dat je je ideale klant met laserprecisie kunt benaderen. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je een winkel in dameskleding bezit. Met Facebook Ads kun je je richten op vrouwen die in een bepaalde stad wonen, geïnteresseerd zijn in mode en onlangs een aankoop hebben gedaan bij een winkel van de concurrent. Dit zorgt ervoor dat je advertentie getoond wordt aan mensen die waarschijnlijk het meest geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op