Meer over de Google Analytics Training

Lukt het jou niet om Google Analytics goed in te richten of heb je moeite met het interpreteren van de statistieken? Met de juiste “skills” kun je de informatie en statistieken uit Google Analytics wél vertalen naar concrete verbeteringen voor jouw website.

 • Persoonlijke begeleiding door een gecertificeerd Online Marketing strateeg van Epurple
 • Epurple is gecertificeerd Analytics specialist
 • Alle onderwerpen komen aan bod
 • Voorbeelden door middel van een echt Analytics account
 • Gegarandeerd beter inzicht in de mogelijkheden van Google Analytics voor jouw website
 • Inclusief lesmateriaal en een goodiebag

Beschikbare data:
Trainingen op afspraak.

Tijd: 13:00 – 17:00
Locatie: Archimedesbaan 19A, Nieuwegein
Kosten: € 499
Certificaat: Ja

Maximaal 10 plekken, schrijf je snel in!

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze Google Analytics training is bedoeld voor mensen zoals jij! Mensen die al een Google Analytics account hebben geïnstalleerd op hun website en hier ook al eens mee aan de slag zijn gegaan. Je weet ook op welke onderdelen je graag inzichten wilt, maar je weet nog niet hoe je dit het beste aan kunt pakken. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan is deze training zeker iets voor jou!

Bekijk ook onze andere Online Marketing trainingen. Online Marketing is een snel groeiende business, of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie, social media marketing of email marketing. Beschikken over de juiste kennis is key. Door het volgen van een cursus of training op het gebied van Online Marketing kun jij dé online marketing expert van jouw organisatie worden!

Wat leer je tijdens de Google Analytics Training?

Tijdens de training leer jij van een gecertificeerd online marketing strateeg hoe je Google Analytics het beste kunt inzetten voor jouw organisatie. Je leert onder andere hoe je de gewenste doelen en conversies in kunt stellen. Verder leer je jouw campagnes te beoordelen en hierop verder te sturen.

 • Jouw gewenste doelen en conversies instellen
 • Campagnes beoordelen o.b.v. ondersteunende & directe conversies
 • Stap voor stap Google Analytics succesvol opzetten en inrichten voor je eigen website
 • Door het juist interpreteren van de informatie en statistieken succesvol verbeteringen aanbrengen
 • Goede analyses en uiteenlopende rapportages maken

Wat kun je verwachten van de Google Analytics Training?

Onze Google Analytics training wordt op een interactieve basis gegeven, onze experts staan altijd open voor vragen en input van de deelnemers: maak daar gebruik van! Wil jij weten of de basis Google Analytics training geschikt is voor jou en waar je toe in staat bent na de training? Neem dan gerust contact met ons op via info@epurple.nl of 030 227 05 94