Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA) is een vorm van online marketing waarmee je producten of diensten promoot op zoekmachines zoals Google of Bing. Het maakt gebruik van verschillende zoekwoorden om jouw advertenties te laten zien bij zoekopdrachten die relevant zijn voor je bedrijf. Een SEA-specialist is dan ook bezig met het opzetten, monitoren en bijsturen van advertentiecampagnes binnen de zoekmachines.

Zoekmachine adverteren heeft een snel effect op de online zichtbaarheid van je bedrijf. Een advertentiecampagne verhoogt dan ook snel het verkeer naar je website. Dit komt door het kopen van advertenties waarmee je bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Het is dan ook een effectieve manier om ook je online zichtbaarheid te vergroten.

De voordelen van zoekmachine adverteren

  •  Je bent direct zichtbaar in de zoekresultaten van de zoekmachine
  • De resultaten zijn makkelijk te meten, zoals kliks en conversies
  • Het is mogelijk gericht te adverteren door zoekwoorden te selecteren die passen bij je bedrijf
  • Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt
  • Je kan je budget voor de advertentiecampagne makkelijk aanpassen of bijstellen
Zin in koffie?

Vertellen wij je alles over SEA!

Benieuwd of adverteren binnen de zoekmachine echt iets voor je is? Of hoe je misschien meer rendement kan behalen uit de huidige campagnes? Wij kijken graag met je mee!

Neem contact op

De verschillende aspecten van zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren kent meerdere vormen die toegepast kunnen worden op jouw bedrijf en elke vorm heeft zijn eigen voordelen. Het inrichten van je Google Ads account zorgt namelijk vrijwel direct voor meer zichtbaarheid van je merk, en het optimaliseren van je Google Display account is van invloed op de promotie van je producten of diensten. Hiernaast optimaliseren wij ook je Google Shopping omgeving om samen de omzet te maximaliseren en kan je met je non-profitorganisatie ook bij ons terecht voor het inrichten van de Google Ads Grands-omgeving. Naast de optimalisatie van Google Ads voorzien wij ook in het optimaliseren van je Bing Ads account. Zo kan je voor alle vormen van zoekmachine adverteren bij ons terecht en kunnen we samen kijken naar de optimalisatie voor jouw bedrijf!

Onze werkwijze

Kunnen wij je helpen?

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Zoekmachine adverteren is een effectieve manier om meer bezoekers naar je website te trekken en je naamsbekendheid te vergroten. Door middel van de juiste instellingen, de juiste zoektermen en het optimaliseren van advertenties bereiken we samen je doelstellingen. Geïnteresseerd in de dienstverlening van Epurple? Neem nu contact op met een van onze specialisten en vraag ons direct naar de mogelijkheden!

Ontdek onze expertise en kennis

Artikelen & Tips

Meer artikelen