Quincy Janssen

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is het online adverteren via de zoekmachines. Dit staat ook wel bekend als SEA of Search Engine Advertising.

Neem contact met ons op

Wat is Zoekmachine Adverteren (SEA)?

Zoekmachine adverteren staat ook wel bekend als SEA; Search Engine Advertising. Zoekmachine adverteren is een vorm van online adverteren en het kan worden toegepast in allerlei verschillende zoekmachines. Hierbij zijn Google Ads en Bing Ads de belangrijkste platformen waar zoekmachine adverteren wordt toegepast.

Zoekmachine adverteren wordt toegepast in de vorm van tekstadvertenties en shopping/productadvertenties. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is dat je bij tekstadvertenties zélf de zoekwoorden kunt kiezen. Shopping advertenties worden daarentegen gegenereerd met behulp van een product feed.

Verder draait het er bij zoekmachine adverteren vooral om zichtbaar te zijn op de juiste momenten. Met als belangrijkste doel: maximaal rendement uit jouw advertentiebudget.

Onze zoekmachine adverteren werkwijze

Voor we aan de slag gaan met het inrichten en optimaliseren van jouw campagnes, starten we de samenwerking altijd met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze uitgebreide kennismaking brengen we je wensen in kaart, zodat we de meest relevante campagnes in kunnen zetten. Doordat je beschikt over een persoonlijk aanspreekpunt, is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes.

Waarom SEA bij Epurple?

  • Direct contact met de specialist
  • Realtime resultaten inzien in een overzichtelijk dashboard
  • Ontwikkelen van een persoonlijk afgestemd, strategisch plan
  • Hogere conversie door gebruiksvriendelijke landingspagina’s

Wat we precies doen

  • Gepersonaliseerde advertentie strategie
  • Advertentiecampagnes die alleen jouw doelgroep bereiken
  • Doorlopende optimalisaties om de kosten per lead zo laag mogelijk te houden
  • Aantoonbaar meer sales, leads of andere conversies

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op