SEO uitbesteden

Met zoekmachine optimalisatie kan jouw doelgroep je website beter vinden in de zoekmachine en verhoog je de omzet die je met je website genereert.

Ik wil SEO uitbesteden

Wat is Zoekmachine Optimalisatie (SEO)?

SEO-optimalisatie, oftewel search engine optimization, is een online marketingspecialisme dat zorgt dat jouw website organisch op relevante zoektermen in zoekmachines scoort. Zoekmachine optimalisatie is een duurzame strategie: het duurt een tijdje voordat de resultaten van je inspanningen zichtbaar zijn, maar met de juiste kennis en een gezonde dosis doorzettingsvermogen behaal je stabiele topposities.

Wil jij de Zoekmachine Optimalisatie van je website graag uitbesteden bij een ervaren, datagedreven online marketing bureau? Zoek dan niet verder! Wij helpen onze opdrachtgevers namelijk al jaren bij het verhogen van het aantal gratis en relevante bezoekers. Dit doen we door hogere organische posities te behalen in de zoekmachines. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op

Onze SEO werkwijze

1
2
3
4
5

1. Kennismaking

Tijdens de kennismaking hebben wij al een korte analyse gemaakt over de huidige staat van de website. Hoe zijn de rankings? Wat is het verkeer?

2. Zoekwoordenonderzoek

Om optimaal in kaart te brengen waar jullie doelgroep binnen Google naar zoekt, zullen wij ter voorbereiding op de SEO-werkzaamheden een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. ​ Vervolgens bespreken het onderzoek om zo de optimale focus te bepalen voor de SEO-strategie.

3. Technische werkzaamheden en meetbaar maken

Wanneer het zoekwoordenonderzoek is afgerond én is besproken, zullen wij starten met het uitwerken van bijvoorbeeld de technische structuur, content briefings en technische SEO onderdelen. ​ Daarnaast maken wij de SEO resultaten meetbaar zodat wij goed monitoren wat het resultaat is van de posities binnen de zoekresultaten.

4. Contentplanning

Wanneer de voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond. Gieten wij het zoekwoordenonderzoek in een contentplanning. We spreken met elkaar af welke werkzaamheden Epurple oppakt en welke werkzaamheden jullie zelf oppakken.

5. Maandelijkse optimalisatie

Op maandelijkse basis monitoren we resultaten, de content planning en werken we aan de content creatie. Daarnaast bekijken we verdere kansen op basis van CTR-verbetering, Technische SEO en Linkbuilding.

Zoekmachine optimalisatie diensten

Epurple helpt je graag op weg met zoekmachine optimalisatie, maar kunnen dit ook volledig voor je uit handen nemen. Je kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • SEO strategie uniek voor jouw organisatie
  • SEO audit om alle knelpunten en kansen inzichtelijk te maken
  • Begeleiding bij website migraties
  • Linkbuilding om de autoriteit van je website te vergroten
  • Lokale SEO om de vindbaarheid van je website op lokale zoektermen te verbeteren

SEO uitbesteden?

Google ’s algoritme beoordeelt websites op wel meer dan 200 verschillende factoren. Op basis van die ranking factoren rangschikt Google ook jouw website binnen de zoekresultaten. Veel ondernemers hebben geen tijd om hier veel aandacht aan te besteden. Geldt dat ook voor jou? Denk dan eens aan het uitbesteden van je zoekmachine optimalisatie werkzaamheden aan een professioneel zoekmachine optimalisatie bureau zoals Epurple!

Ongeacht het soort product of dienst dat je verkoopt via je website, is zoekmachine optimalisatie onmisbaar geworden in het behalen van online resultaat. Daarom geloven wij in een gepersonaliseerde zoekmachine optimalisatie strategie. Zo blijf jij altijd voorop lopen in de online concurrentiestrijd! Lees hier uitgebreid meer over wat zoekmachine optimalisatie is.

Kom in contact voor de mogelijkheden

Maak kennis met ons team!

Jop Verhagen

CTO Denk je dat bepaalde processen efficiënter kunnen? Of wil je de nieuwste technologie inzetten voor jouw klus? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 030 227 05 94 jop.verhagen@epurple.nl

Mark Wessel

Operational Manager Ben je opzoek naar een leuke job of iemand die jouw online bedrijfsresultaten doet knallen? Ik maak graag kennis met je! 030 227 05 94 mark.wessel@epurple.nl

Mohamed Bahlaoui

Sr. SEO Specialist Je kan mij altijd contacten voor SEO en Google Analytics vraagstukken! 030 227 05 94 mohamed.bahlaoui@epurple.nl

Naomi van Baal

Jr. Online Marketeer Ik vind het leuk om samen met jou te zoeken naar creatieve oplossingen voor jouw uitdagingen! 030 227 05 94 naomi.vanbaal@epurple.nl

Rebecca Poggenwisch

Head of SEO Op zoek naar een SEO strategie op maat? Ik help je graag! 030 227 05 94 rebecca.poggenwisch@epurple.nl

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op
Doe de gratis SEO website analyse!
Gratis SEO check