Social Media Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online marketing mix. Waar het voorheen met name een B2C markt was, wordt Social Media ook steeds meer een B2B platform. De Social Media kanalen zijn vandaag de dag enorm veelzijdig en bieden dan ook unieke kansen in alle fases van de customer journey die jouw klanten doormaken.

Bij social media marketing zetten wij verschillende sociale media in om een product of dienst onder de aandacht te brengen bij een bepaalde groep mensen. Social Media kanalen zijn perfect om je direct tot de doelgroep te richten en op die manier specifieke marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen.

De voordelen van social media adverteren

  • Voor iedere doelgroep is er een interessant kanaal;
  • Je kan creatief zijn met content;
  • De targeting opties zijn legio binnen de verschillende social media kanalen;
  • Social media adverteren is ook in te zetten retargeting campagnes;
  • Je hebt de mogelijkheid om de doelgroep te vergroten door lookalike doelgroepen.
Zin in koffie?

Vertellen wij je alles over Social Media adverteren!

Benieuwd of adverteren binnen Social iets voor je is en welke kanaal het beste past bij jouw doelgroep? Wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Onze werkwijze

Social media adverteren uitbesteden?

Adverteren op social media is een effectieve manier om meer bezoekers naar je website te trekken en je naamsbekendheid te vergroten. Door middel van de juiste instellingen, de juiste zoektermen en het optimaliseren van advertenties bereiken we samen je doelstellingen. Geïnteresseerd in de dienstverlening van Epurple? Neem nu contact op met een van onze specialisten en vraag ons direct naar de mogelijkheden!

Ontdek onze expertise en kennis

Artikelen & Tips

Meer artikelen