Wat is LinkedIn adverteren?

Adverteren op LinkedIn is vooral interessant wanneer de advertentie een zakelijk gehalte heeft of als de doelgroep gesegmenteerd kan worden op beroep of professionele interesse. Naast dat er veel doelgroepen op LinkedIn te vinden zijn, is het ook relatief eenvoudig om de doelgroepen op LinkedIn te bereiken.

Binnen LinkedIn kun je op verschillende manieren onder de aandacht komen van je publiek. De meest bekende manier van adverteren op LinkedIn is de tijdlijn advertentie. Dit is promotionele content die op de tijdlijn van een LinkedIn gebruiker verschijnt. Let wel, alleen LinkedIn gebruikers die binnen je doelgroep vallen krijgen de advertentie te zien.

Starten met LinkedIn adverteren

Onze LinkedIn adverteren werkwijze

Zin in koffie?

Vertellen wij je alles over adverteren via LinkedIn

Benieuwd of adverteren via LinkedIn geschikt is om jouw doelstellingen te gaan behalen? Wij denken graag met je mee!

Ik zou graag eens sparren

Voordelen van adverteren via LinkedIn

Naast het connecten met mede professionals is LinkedIn ook een ideaal platform voor adverteren. LinkedIn heeft een hele duidelijke focus op B2B wat maakt dat de leadgeneratie via adverteren op LinkedIn heel lucratief is. Zeker in combinatie met de vele targeting mogelijkheden.

De voordelen van adverteren op LinkedIn:

  • Geschikt voor veel branches;
  • Veel verschillende opties qua doelstellingen;
  • Advertenties A/B testen;
  • Nieuwsbrief inschrijvingen verkrijgen;
  • Ruime targeting opties om de juiste doelgroep te bereiken;
  • Resultaten zijn goed te meten.

 

Adverteren via LinkedIn uitbesteden

Overweeg je je LinkedIn adverteren uit te besteden, maar weet je niet zeker of het de juiste beslissing voor je bedrijf is? We nemen je graag mee in de voordelen van uitbesteding bij Epurple!

Voordelen van LinkedIn adverteren uitbesteden:

  1. Het werkt tijdbesparend. Social media adverteren vergt veel tijd en inspanning om effectief te zijn.
  2. Ten tweede werkt uitbesteden ook geld besparend. Mits het goed uitgevoerd wordt, kan social media adverteren zeer kostenbesparend zijn.  Door dit uit te besteden aan een ervaren bureau kun je kostbare fouten vermijden en experts het werk laten doen.
  3. Als je het LinkedIn ads kan uitbesteden, krijg je toegang tot onze social media specialisten die de ins en outs van LinkedIn ads kennen
Kom langs voor een bakkie!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op