Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie kan jouw doelgroep je website beter vinden in de zoekmachine en verhoog je de omzet die je met je website genereert.

Ik wil SEO uitbesteden

Wat is Zoekmachine Optimalisatie (SEO)?

SEO-optimalisatie, oftewel search engine optimization, is een online marketingspecialisme dat zorgt dat jouw website organisch op relevante zoektermen in zoekmachines scoort. Zoekmachine optimalisatie is een duurzame strategie: het duurt een tijdje voordat de resultaten van je inspanningen zichtbaar zijn, maar met de juiste kennis en een gezonde dosis doorzettingsvermogen behaal je stabiele topposities.

Wil jij de Zoekmachine Optimalisatie van je website graag uitbesteden bij een ervaren, datagedreven online marketing bureau? Zoek dan niet verder! Wij helpen onze opdrachtgevers namelijk al jaren bij het verhogen van het aantal gratis en relevante bezoekers. Dit doen we door hogere organische posities te behalen in de zoekmachines. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op

Zoekmachine optimalisatie diensten

Epurple helpt je graag op weg met zoekmachine optimalisatie, maar kunnen dit ook volledig voor je uit handen nemen. Je kunt onder andere bij ons terecht voor:

 • Zoekmachine optimalisatie strategie uniek voor jouw organisatie
 • SEO audit om alle knelpunten en kansen inzichtelijk te maken
 • Consultancy voor vakkundige adviezen
 • Begeleiding bij website migraties
 • Zoekmachine optimalisatie trainingen voor jou of je medewerkers/collega’s
 • Linkbuilding om de autoriteit van je website te vergroten
 • Lokale SEO om de vindbaarheid van je website op lokale zoektermen te verbeteren

Zoekmachine Optimalisatie uitbesteden?

Google ’s algoritme beoordeelt websites op wel meer dan 200 verschillende factoren. Op basis van die ranking factoren rangschikt Google ook jouw website binnen de zoekresultaten. Veel ondernemers hebben geen tijd om hier veel aandacht aan te besteden. Geldt dat ook voor jou? Denk dan eens aan het uitbesteden van je zoekmachine optimalisatie werkzaamheden aan een professioneel zoekmachine optimalisatie bureau zoals Epurple!

Ongeacht het soort product of dienst dat je verkoopt via je website, is zoekmachine optimalisatie onmisbaar geworden in het behalen van online resultaat. Daarom geloven wij in een gepersonaliseerde zoekmachine optimalisatie strategie. Zo blijf jij altijd voorop lopen in de online concurrentiestrijd! Lees hier uitgebreid meer over wat zoekmachine optimalisatie is.

Kom in contact voor de mogelijkheden

Hoe verhoog je zoekmachine resultaten?

 • Laadsnelheid: De snelheid waarmee webpagina’s worden geladen is een factor in het ranking-algoritme van Google.
 • Indexatie: Voordat een pagina zichtbaar wordt in de zoekresultaten van Google, moet hij eerst worden opgenomen in hun database.
 • Fouten: een error heeft een negatieve invloed op de ranking.
 • Veiligheid: Een website wordt beveiligd door middel van HTTPS. Hiermee worden de integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens van gebruikers beschermd.

Dit is een greep uit de zaken waar rekening mee moet worden gehouden op het gebied van SEO. Onze specialisten zijn elke dag in de weer om de SEO van onze klanten te optimaliseren en verhogen. Wil jij ook dat Epurple aan de slag gaat met het optimaliseren van jouw SEO? Neem dan contact op!

Veel gestelde vragen over SEO

 • SEO is geen strategie die van de ene op de andere dag effect heeft. In de eerste paar maanden wordt er gewerkt aan het maken van updates en indexeren van jouw website. Afhankelijk van de website duurt het doorgaans 3-9 maanden voordat u nieuwe rankings ziet.
 • Het behalen van een goede ranking is slechts het halve werk. Aangezien de zoekmachines voortdurend evolueren en hun algoritmen bijwerken, kunnen jouw rankings van de ene op de andere dag veranderen. Het behouden van de huidige ranking is net zo lastig als het verkrijgen van nieuwe, hogere ranking. Er is constant onderzoek, updates en testen nodig om jouw ranking op de topposities te houden.
 • Google verkrijgt het grootste deel van het zoekverkeer, met ongeveer 67% totale zoekopdrachten. Bing komt op de tweede plaats met ongeveer 17%, op de derde plek komt Yahoo met ongeveer 12%.

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op
Doe de gratis SEO website analyse!
Gratis SEO check