Wat is video marketing?

Video marketing is een effectieve manier om jouw merk en producten te promoten en jouw unieke verhaal te vertellen. Met video marketing kun je als bedrijf jouw producten of diensten op een krachtige en visueel aantrekkelijke manier presenteren. Door video marketing in te zetten bereik je jouw doelgroep op een meer persoonlijke manier, waardoor jouw doel eerder bereikt wordt!

Starten met video marketing

Onze video marketing werkwijze

Zin in koffie?

Vertellen wij je alles over video marketing

Benieuwd of video marketing echt iets voor je is? Op basis van de doelstellingen en kanalen bekijken we samen welke video content er nodig is om te zorgen voor mooie resultaten.

Ik zou graag eens sparren

Voordelen van video marketing

 

 

> Geschikt voor iedere branche

> Geschikt voor veel doelen

> Video’s verhogen de conversie(s)

> Video’s hebben een hoger engagement

 

Je kan als bedrijf echt een verhaal vertellen dat meer emoties en betrokkenheid bij jouw doelgroep triggert. Doordat video marketing zo flexibel is zijn er vele mogelijkheden, denk aan het creëren van wervingsvideo’s, instructievideo’s, promotievideo’s en educatieve video’s. Wat video marketing nog flexibeler maakt is dat het op veel verschillende platformen en kanalen te delen is, hierdoor vergroot je jouw bereik nog meer.

Waar ga je video marketing inzetten?

De dienst kan ingezet worden op elk platform, er is dus altijd een platform wat bij jouw bedrijf past. Werk je bij een overheid en moet er een nieuwe campagne gecreëerd worden? Werk je bij een school en moeten er uitlegvideo’s gecreëerd worden. Of ben je eigenaar van een winkel en wil je je producten promoten? Dit is allemaal mogelijk door jouw verhaal juist te vertalen naar de video die je wilt uploaden. Of dit nu in short-form of long-form is, jouw verhaal maakt jou uniek.

Is video marketing iets voor mij?

Video marketing is zeer breed inzetbaar en daarom toegankelijk voor iedereen. Video marketing voegt iets toe aan iedere branche. Passen informatieve video’s of promotie video’s bij jouw branche? Geen probleem, met video marketing kan je dit allemaal realiseren. Wil je nog meer bereiken met jouw video’s? Bekijk dan onze pagina over adverteren op social media en bereik hierdoor nog meer mensen!

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om jouw verhaal te vertellen, dan is video marketing bij Epurple de manier voor jou!

Kom langs voor een bakkie!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op