Wat is Instagram adverteren?

Instagram valt onder hetzelfde moederbedrijf als Facebook, genaamd Meta. Alleen is Instagram veel meer een inspiratieplatform dan Facebook wat maakt dat je daar ook zeker uitgedaagd wordt om mooie content te maken voor op de feed, stories of in de vorm van een reel. Door de inzet van advertentiebudget heb je de mogelijkheid om jouw boodschap onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep. 
Starten met Instagram adverteren

Onze Instagram adverteren werkwijze

Zin in koffie?

Vertellen wij je alles over adverteren via Instagram

Benieuwd of adverteren via Instagram geschikt is om jouw doelstellingen te gaan behalen? Wij denken graag met je mee!

Ik zou graag eens sparren

Voordelen van adverteren via Instagram

Doordat je een ruime keus hebt aan content opties binnen Instagram word je echt uitgedaagd om jouw boodschap, product, dienst, merk of vacature op een creatieve manier in beeld te brengen. Door middel van afbeeldingen, carrousels, lange- of korte video’s.

De voordelen van adverteren op Instagram:

  • Geschikt voor veel branches;
  • Geschikt voor veel doelen en doelstellingen;
  • Ruime targeting opties om de juiste doelgroep te bereiken;
  • Resultaten zijn goed te meten;
  • Instagram is geschikt voor het inzetten als retargeting van bijvoorbeeld websitebezoekers.

 

Adverteren via Instagram uitbesteden

Overweeg je je Instagram adverteren uit te besteden, maar weet je niet zeker of het de juiste beslissing voor je bedrijf is? We nemen je graag mee in de voordelen van uitbesteding bij Epurple!

Voordelen van Instagram ads uitbesteden:

  1. Het werkt tijdbesparend. Social media adverteren vergt veel tijd en inspanning om effectief te zijn.
  2. Ten tweede werkt uitbesteden ook geld besparend. Mits het goed uitgevoerd wordt, kan social media adverteren zeer kostenbesparend zijn.  Door dit uit te besteden aan een ervaren bureau kun je kostbare fouten vermijden en experts het werk laten doen.
  3. Als je het Instagram ads kan uitbesteden, krijg je toegang tot onze social media specialisten die de ins en outs van Instagram ads kennen
Kom langs voor een bakkie!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op