Wie wij zijn

Wij zijn Epurple. Een gedreven online marketing bureau met gedreven specialisten die je graag helpen met het behalen van jouw online marketing doelstellingen!

Start vandaag! Bel 030 227 05 94 of stuur ons een Bericht
  • 9+ Organisatie
  • Resultaatgericht
  • Innovatief
  • Persoonlijk

Onze geschiedenis

In de begindagen van het internet in ‘94 bestonden er nog geen Online Marketing bureaus. Er waren geen instructie manuals, Youtube video’s of adviesbureaus waar je je kon laten informeren over online vindbaarheid. Je moest zelf gaan testen en er zelf achter zien te komen wat er voor zorgde dat je steeg in Google. Thijs en Jop, de twee eigenaren van Epurple, zijn vanaf het begin gefascineerd door het internet en hebben veel tijd geïnvesteerd in het vergaren van kennis over “hoe Google werkt”.

Door meerdere online concepten te lanceren en deze te optimaliseren werden deze steeds beter zichtbaar. Het viel op dat deze concepten goed vindbaar waren en kregen steeds meer aandacht van bezoekers en bedrijven die benieuwd waren naar deze ontwikkelingen. Uit deze contacten zijn de eerste samenwerkingen ontstaan en is “Epurple” officieel gestart met het optimaliseren van website’s voor klanten.

Trots om te mogen werken voor

Ontmoet onze specialisten

Carolien Visser

Marketing Manager & Strateeg Vind je het leuk om eens te sparren waar de kansen voor jou liggen? Neem gerust contact op! 030 227 05 94 carolien.visser@epurple.nl

Mark Wessel

Operational Manager Ben je opzoek naar een leuke job of iemand die jouw online bedrijfsresultaten doet knallen? Ik maak graag kennis met je! 030 227 05 94 mark.wessel@epurple.nl

Jop Verhagen

CTO Denk je dat bepaalde processen efficiënter kunnen? Of wil je de nieuwste technologie inzetten voor jouw klus? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 030 227 05 94 jop.verhagen@epurple.nl

Naomi van Baal

Jr. Online Marketeer Ik vind het leuk om samen met jou te zoeken naar creatieve oplossingen voor jouw uitdagingen! 030 227 05 94 naomi.vanbaal@epurple.nl

Amber Velders

Marketing Assistente Voor het designen van allerlei uitingen kan je me altijd even contacten! 030 227 05 94 amber.velders@epurple.nl

Marc Laurent

PPC Marketeer Ik krijg een boost van het realiseren van succesvolle campagnes. Mocht je hier vragen over hebben, bel of mail mij!    030 227 05 94 marc.laurent@epurple.nl

Thijs Don

CEO & Partner Als bedrijfseconoom en gepassioneerd ondernemer ben ik steeds op zoek naar groei en innovatie, maar vooral ook in het plezier hebben in ondernemen. 030 227 05 94 thijs.don@epurple.nl

Ryan Sprenkels

Stagiair Social Voor vragen over socials kun je altijd bij mij terecht! 030 227 05 94 ryan.sprenkels@epurple.nl

Quincy Janssen

Head of SEA Heb je vragen over Google of Bing Ads? Neem dan gerust contact met mij op en ik vertel je er graag meer over! 030 227 05 94 quincy.janssen@epurple.nl

Rebecca Poggenwisch

Head of SEO Op zoek naar een SEO strategie op maat? Ik help je graag! 030 227 05 94 rebecca.poggenwisch@epurple.nl

Yannick d’Hollosy

Jr. SEA Specialist Ik help u graag met het maken van mooie campagnes voor uw organisatie! 030 227 05 94 yannick.dhollosy@epurple.nl

Mohamed Bahlaoui

Sr. SEO Specialist Je kan mij altijd contacten voor SEO en Google Analytics vraagstukken! 030 227 05 94 mohamed.bahlaoui@epurple.nl

Onze missie & visie

Bij Epurple willen we onze klanten optimaal van dienst zijn en  online laten groeien. Door te focussen op de juiste doelgroep, het juiste moment en de juiste boodschap van onze klanten.

Dit doen wij door middel van het analyseren van data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics (4), Google of Social Ads en Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

Daarnaast streven we continu naar nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Om te zorgen dat we altijd met de online-ontwikkelingen meegaan.

 

Samenwerken? We plannen graag een kop koffie in!

Onze Google Reviews

Jan van den Ham

Uit nieuwsgierigheid de analyse laten doen en enorm positief verrast door de heldere uitkomst en de verbeteringstips die zonder enige investering uit te voeren zijn. Veelal volgt in dit soort situaties een enorme druk om tot een vervolg te komen en dat is hier geheel niet het geval. Ik ervaar dit als een enorm sympathieke manier om elkaar vrijblijvend te leren kennen en dat maak je niet vaak meer mee. Hulde!

Wouter Duineveld

Proactief en meedenkend bedrijf! Goede communicatie en ervaring met dhr. Leliveld.

Suzanne de Jong

Super vriendelijk bedrijf! Erg behulpzaam

Paul Joore

Als ondernemer is de wereld van internet marketing niet altijd even transparant. Bij Epurple heb ik mogen ervaren dat het ook anders kan. Zij (zijn bereid om te) luisteren, doen vervolgens onderzoek en komen met oplossingen!

Sofieke van Bilsen

Super service, werd erg snel geholpen met de vragen die ik had! Zeker aan te raden!

Eugenia van Bon

Net een zeer verhelderend gesprek gehad met Menno Leliveld van Epurple naar aanleiding van een door hen gemaakte website analyse. Menno wist mij op een plezierige wijze in deze voor mij lastige materie mee te nemen. Waardevolle aanbevelingen ontvangen, super!

VoorDeThuiswerkers

Dank voor de heldere analyse van onze website

GameResource Sales

Heb de SEO en SEA cursus mogen volgen bij Epurple. Zeker een aanrader als je geen idee hebt waar je moet beginnen. Heldere cursus(sen).

Rob Kooijmans

Epurple geeft gericht advies waar je als ondernemer online wat aan hebt. Het advies spitst zich toe op de plek waar je het meeste effect kunt behalen en dat is veel waard!

Conciencia Coaching

Goede analyse en uitleg en transparant over werkwijze en tarieven.

Rémon Hagens

Een zeer interessante en gebruiksvolle 1-op-1 Google Ads training gehad van sr. SEA Specialist Quincy. Je hebt na ca. 1,5 uur training veel tips/aanbevelingen die je direct kan toepassen binnen het Ads account van jouw bedrijf. Persoonlijk vond ik vooral het 1-op-1 erg fijn, waardoor de training echt op jou wordt afgestemd en vrijwel alle informatie relevant is voor jouw bedrijf. Dus dankjewel Quincy en ik raad iedereen aan een Google Ads training te volgen bij E-purple.

Public Support

Het team van Epurple staat altijd voor ons klaar met ideeën en hun deskundigheid. Ze zijn flexibel, aardig en enorm klantgericht. Hun hulp bij de ontwikkeling van onze nieuwe website maakt dat we veel beter gevonden worden. Daarnaast adviseren zij ons vakkundig bij ons social media beleid.

Edwin Herfkens

Gisteren een online training gevolgd over SEO. Bas gaf heel helder en prettig uitleg over alles wat hierbij komt kijken. Tussendoor was er ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Echt een super leuke training! Erg dankbaar voor!

Pieter van der Giessen

Epurple is een bedrijf dat zijn vak verstaat! een aanrader

Patrick van Rooijen

In Epurple heeft iFresh een goede en gedegen Google-partner gevonden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Epurple! Ook de snelle reacties stellen wij zeer op prijs als wij vragen en/of hulp nodig hebben. Top!

Vera Lagerwaard

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epurple. Wij werken nu al langer dan één jaar samen en wij vinden het erg prettig dat er duidelijke en realistische KPI’s zijn afgesproken. De korte lijnen met de specialist is ook erg fijn, wat het ook makkelijk maakt om snel te schakelen.

Rianne Van Brummen

Zeer prettige samenwerking, duidelijke communicatie. Iedereen heeft zijn eigen vakgebied waardoor er enorm veel kennis binnen het bedrijf is. Wij van Wasgigant.nl zijn erg blij dat we Epurple hebben gevonden.

Bekijk alle reviews
Benieuwd naar onze diensten?
Bekijk diensten