Over Epurple

"We zijn inmiddels uitgegroeid tot een stabiel team van vijftien online experts die ontzettend veel creativiteit en gedrevenheid in zich hebben. Hier ben ik ontzettend trots op" - Jop Verhagen

In de begindagen van het internet in ‘94 bestonden er nog geen Online Marketing bureau’s. Er waren geen instructie manuals, Youtube video’s of advies bureaus waar je je kon laten informeren over online vindbaarheid. Je moest zelf gaan testen en er zelf achter zien te komen wat er voor zorgde dat je steeg in Google. Thijs en Jop, de twee eigenaren van Epurple, zijn vanaf het begin gefascineerd door het internet en hebben veel tijd geïnvesteerd in het vergaren van kennis over “hoe Google werkt”.

Door meerdere online concepten te lanceren en deze te optimaliseren werden deze steeds beter zichtbaar. Het viel op dat deze concepten goed vindbaar waren en kregen steeds meer aandacht van bezoekers en bedrijven die benieuwd waren naar deze ontwikkelingen. Uit deze contacten zijn de eerste samenwerkingen ontstaan en is “Epurple” officieel gestart met het optimaliseren van website’s voor klanten.

Ontmoet onze specialisten

Ervaren specialisten met een frisse blik en een passie voor resultaat
Mike Lijffijt

Strategy Partner

Quincy Janssen

Sr. SEA Specialist

Bas Kloet

Sr. SEO Specialist

Ninah Baatenburg

Social Media Creative

Jop Verhagen

Partner

Kristian Maton

SEO Specialist

Joep

Kantoorhond

Nils van Rooijen

SEO Specialist

Emma van de Water

Online Marketeer

Thijs Uffen

Online Marketeer

Menno Leliveld

Online Marketing Strateeg

Thijs Don

Partner

MISSIE EN VISIE

We willen onze klanten weer optimaal van dienst zijn en ze online laten groeien. Daarom streven we continu naar nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics, Google Ads of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.
animationanimation

Wat onze klanten zeggen

Ervoor zorgen dat ons bedrijf minimaal op de eerste pagina van Google's zoekresultaten staat, is de allerbeste marketinginvestering die wij ooit hebben gedaan
Hans van de Ven
Hans van de Ven
Algemeen Directeur Please
Epurple zorgt dat wij meer relevantere bezoekers via Google ontvangen. Door de korte lijnen is het fijn schakelen!
Pieter Middendorp
Pieter Middendorp
Marketing Manager Molecaten

Haal meer omzet uit je website

Onze specialisten helpen je graag verder met het realiseren van jouw doelstellingen.