Hoe het begon

Onze geschiedenis

In de begindagen van het internet in ‘94 bestonden er nog geen Online Marketing bureaus. Er waren geen instructie manuals, Youtube video’s of adviesbureaus waar je je kon laten informeren over online vindbaarheid. Je moest zelf gaan testen en er zelf achter zien te komen wat er voor zorgde dat je steeg in Google. Thijs en Jop, de twee eigenaren van Epurple, zijn vanaf het begin gefascineerd door het internet en hebben veel tijd geïnvesteerd in het vergaren van kennis over “hoe Google werkt”.

Door meerdere online concepten te lanceren en deze te optimaliseren werden deze steeds beter zichtbaar. Het viel op dat deze concepten goed vindbaar waren en kregen steeds meer aandacht van bezoekers en bedrijven die benieuwd waren naar deze ontwikkelingen. Uit deze contacten zijn de eerste samenwerkingen ontstaan en is “Epurple” officieel gestart met het optimaliseren van website’s voor klanten.

Trots om te mogen werken voor

Ervaren specialisten met een frisse blik en een passie voor resultaat

Ontmoet onze specialisten

Nieuwe inzichten en ideeën over online marketing

Onze missie & visie

Bij Epurple willen we onze klanten optimaal van dienst zijn en online laten groeien. Door te focussen op de juiste doelgroep, het juiste moment en de juiste boodschap van onze klanten.

Dit doen wij door middel van het analyseren van data die wij verzamelen uit bijvoorbeeld Google Analytics (4), Google of Social Ads en Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in duidelijke taal, zodat wij keer op keer passende strategieën kunnen ontwikkelen voor het optimaliseren van de website en het verbeteren van de advertentiecampagnes.

Daarnaast streven we continu naar nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Om te zorgen dat we altijd met de online-ontwikkelingen meegaan.

Samenwerken? We plannen graag een kop koffie in!
Klanten beoordelen ons met een 4.8 uit 5 sterren

Onze Google Reviews

Bekijk alle reviews