Online Marketing vanuit het hart in Utrecht

Wil jij ook online groeien in ’t hartje van het land? Kies dan voor Epurple! Vanuit Nieuwegein helpen wij je graag op weg met onze kennis van de regio!

In regio Utrecht werken we o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

Mike en Ninah

Online Marketing Bureau Utrecht

In het hartje van het land vind je Utrecht, de mooiste grachtenstad van Europa, de geboorteplaats van Koning Willem-Alexander en ook wel de Domstad genoemd. Onze online marketing specialisten helpen organisaties in de Domstad graag met het behalen van online groei en het verbeteren van je vindbaarheid in bijvoorbeeld Google! Wij zijn de online marketing expert van Utrecht!

In Utrecht zijn er bijvoorbeeld veel restaurants, als restaurant naast de Dom zijnde wil je daarom natuurlijk hoger in Google staan dan je concurrentie. Neem contact met ons op en vraag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, wij bespreken graag de mogelijkheden en kansen! Indien gewenst zullen wij een online strategie opzetten die perfect aansluit op het beoogde resultaat.

Bepaal hier jouw koers
Kristian Maton

Online marketing in het “Stadsjie”

Epurple is een online marketing bureau waarbij een betrokken én rendabele samenwerking met onze klanten voorop staat. Ons team bestaat uit een mix van ervaren en jonge gecertificeerde online marketing experts. Utrechters staan bekend om hun eerlijkheid en het recht voor hun raap zijn. Bij ons krijg je dagelijks inzage in de ontwikkelingen, resultaten en voortgang van het “traject”. Wij vinden het namelijk belangrijk om transparant te zijn en openheid te bieden, hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om gezamenlijk tot nieuwe ideeën te komen. Epurple bestaat inmiddels langer dan 10 jaar en heeft in deze tijd bergen aan ervaring opgedaan. Hierdoor zijn wij in staat om een doeltreffende strategie op te stellen waarmee wij de verwachtingen van de klanten overtreffen!

Meer over ons

Een team van echte Utrechters

emma-van-de-wate

Emma van de Water

SEA Specialist
Jop Verhagen

Jop Verhagen

CTO
Esther Janssen

Esther Janssen

Online Marketeer
Menno Leliveld

Menno Leliveld

Online Marketing Strateeg
Niels de Jong

Niels de Jong

Content Marketeer
Ninah Baatenburg de Jong

Ninah Baatenburg de Jong

Social Media Creative
Tim Otten

Tim Otten

Online Marketeer
Thijs Don

Thijs Don

Partner & Finance

Tara van Rooijen

Online Marketeer
Quincy Janssen

Quincy Janssen

Sr. SEA Specialist

Mike Lijffijt

Marketing Strateeg

Online Marketing Bureau dat vooruit kijkt en geen “huchie” is te groot

We beginnen niet voordat het probleem duidelijk is, de strategie is opgesteld en jij precies weet welke stappen we doorlopen. Door een proactieve houding en passie voor het vak lopen wij al jaren voorop in deze ontwikkeling. Ons motto is: “Als je meegroeit met veranderingen, blijf je van waarde voor je klant.”

Online marketing events in Utrecht

Op 26 & 27 januari vinden de webwinkel vakdagen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Heb jij een webwinkel? Dan is dit evenement misschien wel wat voor jou! Voor webwinkel gerelateerde vragen zoals: “hoe krijg ik inzicht in het aantal bezoekers dat naar de webshop komt?”, “In welke mate converteren bezoekers?” kan je uiteraard ook altijd bij een van onze specialisten terecht! Wij helpen je graag verder.

Evenementen in Utrecht bieden kansen voor lokale ondernemers

In Utrecht worden allerlei evenementen georganiseerd. Voor 2022 staat de start van de La Vuelta (de ronde van Spanje) in Utrecht gepland! Een mooi evenement dat veel bezoekers trekt. Wil jij hier met je bedrijf opvallen? Of wil je als horecazaak zijnde ervoor zorgen dat (buitenlandse) bezoekers de weg naar je zaak weten te vinden in Google? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder met het verbeteren van je lokale vindbaarheid in Utrecht.

Bekijk hier alle diensten

Wat klanten over ons zeggen

Public Support

Het team van E-Purple staat altijd voor ons klaar met ideeën en hun deskundigheid. Ze zijn flexibel, aardig en enorm klantgericht. Hun hulp bij de ontwikkeling van onze nieuwe website maakt dat we veel beter gevonden worden. Daarnaast adviseren zij ons vakkundig bij ons social media beleid.

Patrick van Rooijen

In E-Purple heeft iFresh een goede en gedegen Google-partner gevonden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van E-Purple! Ook de snelle reacties stellen wij zeer op prijs als wij vragen en/of hulp nodig hebben. Top!

Rianne Van Brummen

Zeer prettige samenwerking, duidelijke communicatie. Iedereen heeft zijn eigen vakgebied waardoor er enorm veel kennis binnen het bedrijf is. Wij van Wasgigant.nl zijn erg blij dat we Epurple hebben gevonden.

Pieter van der Giessen

Epurple is een bedrijf dat zijn vak verstaat! Een aanrader

Rob Kooijmans

Epurple geeft gericht advies waar je als ondernemer online wat aan hebt. Het advies spitst zich toe op de plek waar je het meeste effect kunt behalen en dat is veel waard!

Wij zijn ook in andere plaatsen rondom Utrecht actief!

Naast Utrecht zijn wij ook actief met online marketing bezig in andere steden! Onze dienstverlening is niet plaatsgebonden en willen graag landelijk opereren. We vinden het leuk om samen te werken met bedrijven uit allerlei delen in Nederland. Bekijk ook eens de volgende steden, hier bedienen wij allerlei uiteenlopende bedrijven. Hier krijgen wij energie van!

Bekijk hier hoe wij opereren in Lelystad!

Wil je weten hoe wij bedrijven in Veenendaal online op de kaart zetten? 

In Zwolle zijn wij dagelijks bezig om online te winnen!