Kristian Maton

Linkbuilding

Door middel van Linkbuilding verhogen wij het aantal en de kwaliteit van inkomende links naar jouw website waardoor Google jouw website als waardevoller ziet.

Wat is Linkbuilding?

Door middel van Linkbuilding verhogen wij het aantal en de kwaliteit van inkomende links naar jouw website. Hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller Google jouw website zal zien.

  • Wij beschikken over de juiste kennis en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van linkbuilding
  • Doordat wij de linkbuilding voor jouw bedrijf op ons nemen geven we jou de kans om je te focussen op andere processe
  • Wij verhogen gegarandeerd de waarde van jouw domein

Meer informatie over Linkbuilding

Linkbuilding staat voor de activiteiten waarmee wij actief links kunnen vergaren. Deze links zijn afkomstig van andere websites en verwijzen naar jouw website. Dit is essentieel om hoge posities in de zoekmachines te behalen. Zoekmachines zoals Google zien links naar jouw website namelijk als het ware een stem van iemand anders. En je raad het al, hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller jouw website is in de ogen van Google.

Kwalitatieve Linkbuilding

Kwalitatieve Linkbuilding gaat over links die afkomstig zijn van een domein dat door Google wordt vertrouwd. Dit komt omdat deze links van een hoge kwaliteit zijn en relevant zijn voor jouw website. Hoe belangrijker een site en hoe vertrouwder, hoe meer waarde er toegekend wordt aan de links. Dit is iets waar Epurple veel waarde aan hecht, zeker omdat het omgekeerde ook waar is. Te veel onnatuurlijke links of links van lage kwaliteit kunnen op termijn namelijk leiden tot een penalty van Google. Door middel van onze werkwijze zijn wij altijd op zoek naar de juiste balans tussen kwalitatieve en kwantitatieve linkbuilding voor onze klanten.

Resultaatgerichte werkwijze

Tijdens de uitgebreide kennismaking brengen we samen de wensen in kaart op het gebied van linkbuilding. Wanneer jou wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen zodat we de meest relevante campagnes voor de opbouw van je linkpopulariteit in kunnen zetten. Wij stellen voor onze klanten ook een persoonlijk aanspreekpunt beschikbaar, hierdoor is er altijd de mogelijkheid om te sparren over nieuwe ideeën en campagnes. Benieuwd naar de mogelijkheden die Epurple voor jouw organisatie kan bieden op het gebied van linkbuilding? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze online marketing experts!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op