Epurple werkt al enkele maanden met de klikfraude software Lunio AI. Een tool waarmee invalide kliks worden geëlimineerd waardoor het te besteden advertentiebudget optimaal wordt ingezet.

Wat is Lunio AI?

Lunio AI is een klikfraudetool die automatisch valse klikken, verkeer en leads op advertentieplatforms ontdekt en verwijdert. Wat de tool hiermee bewerkstelligd is dat het volledige advertentiebudget wordt besteed aan valide bezoekers. Maar deze tool gaat niet alleen om het tegengaan van verspilde advertentiebudgetten. Door invalide kliks en leads te elimineren, heb je ook geen vervormde analyses met vervuilde data meer. Met deze transparante campagnegegevens kunnen we betere optimalisatieslagen maken en stimuleren we winstgevende groei. Zo krijg je inzichtelijk wat de werkelijke prestaties zijn van jouw advertentiekanalen en hoe je advertentiebudget zo goed mogelijk wordt ingezet.

Meer weten?

Lunio AI inzetten tegen klikfraude

Klikfraude, wat is dat?

Is het herkenbaar? Jouw bedrijf is bezig met SEA-campagnes maar de daadwerkelijke conversies en je campagnegegevens komen niet overeen. De klik-frequentie is hoog maar de conversieratio laag. Dit kan te maken hebben met klikfraude. Klikfraude is een soort fraude waarbij Pay Per Click advertenties, bijvoorbeeld Google Ads, onbruikbaar worden gemaakt. Door het onrechtmatig klikken, door concurrentie of professionele klikfraude software, wordt het advertentiebudget van de adverteerder opgemaakt. Dit betekent aan het einde van de dag dat de advertentie niet meer getoond wordt omdat het budget, door invalide klikken, op is. Klikfraude verhoogt daarmee de kosten voor adverteerders. Daarom is Epurple in zee gegaan met een nieuwe klikfraudetool; Lunio AI.

Wat onze Epurple SEA experts zeggen

“Lunio AI biedt een optimalisatieslag op het gebied van SEA. Google heeft zelf ook een klikfraudetool maar deze werkt minder effectief. Daarom hebben we gekozen om aan de slag te gaan met Lunio AI. Hiermee waarborgen we de doeltreffendheid van onze SEA campagnes en halen we maximaal rendement uit het advertentiebudget.”

Meer weten over hoe je klikfraude tegengaat?

Komen jouw advertentie kliks en conversies niet overeen en wil je weten of jouw bedrijf problemen ervaart door klikfraude? Of wil jij beginnen met zoekmachine adverteren maar weet je niet waar je moet beginnen? Epurple kan je helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op.