Brouwers

Conversieratio met 300% toegenomen, terwijl de kosten per conversie 62,% gedaald zijn

Brouwers is een accountantskantoor met meerdere vestigingen. Naast accountancy en audits biedt Brouwers advies op Fiscaal-, Juridisch- en HR-vlak.
Bekijk resultaat

Hoe kunnen we onze landingspagina's beter laten converteren?

Bij het ontwerp van dienstenpagina’s moeten bepaalde afwegingen worden gemaakt. De verschillende dienstenpagina’s van Brouwers zijn erg informatief en zakelijk ingestoken, waardoor er belangrijke elementen voor optimale conversie ontbreken. Onze verwachting is dat er met een andere insteek meer leads gerealiseerd kunnen worden.

Expertises

Het project in 't kort

  • Vernieuwde landingspagina’s voor campagnes ontwikkeld
  • Campagnes gebouwd om meer relevante bezoekers naar de juiste landingspagina te krijgen
  • Campagnes doorlopend geoptimaliseerd
  • Kosten per conversie laten dalen met 62,5%!
Brouwers Landingspagina
Brouwers

Een ideale pagina creëren voor maximale conversie

We analyseerden de huidige dienstenpagina’s en vergeleken dit met pagina’s van concurrenten en vergelijkbare bedrijven. Vervolgens doken we de data in en schetsten we de ideale pagina voor maximale conversie.

Wat we hebben gedaan:

De dienstenpagina’s zijn van de grond af aan opnieuw opgebouwd met inachtneming van alle wetten en theorieën over conversieoptimalisatie. De juiste conversieknoppen zijn op de juiste plaats gezet, de overtuiging aan de hand van bulletpoints is aangebracht, de juiste media elementen zijn bepaald en uiteraard is een goede conversiemeting voor analyse geïmplementeerd.
Vervolgens hebben we enkele honderden bezoekers naar de nieuwe paginaversie gestuurd, evenals de bestaande paginaversie. De resultaten zijn na 4 weken vergeleken en waren verbluffend!

Resultaat

De nieuwe paginaversies scoorden tot wel 300% beter in aantallen conversies dan de bestaande paginaversies. Van iedere bezoeker nam gemiddeld 2,46% contact op, tegen een gemiddeld conversiepercentage van 0,88% van de bestaande pagina’s. Doordat er meer conversies worden behaald uit hetzelfde aantal bezoekers, daalden de kosten per conversie met maar liefst 62,5%!

Meetbare resultaten

300%

Hogere conversieratio gerealiseerd

63%

Daling in kosten per conversie

1

Hele blije klant

Brouwers -

"Wij ontvangen steeds meer kwalitatieve leads, juist ook uit de omgeving van ons nieuwe kantoor. De campagnes dragen hier dus zeker aan bij"

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op

Bekijk meer cases

Please

35% meer offerteaanvragen

Van Happen Containers

323 leads uit campagnes

Zelfstandigen Bouw

Meer dan 300 conversies per maand

Philadelphia Zorg

Geheel nieuwe en beter vindbare website

20% hoger conversiepercentage

Philadelphia Clienten

30+ Kwalitatieve leads per maand

100% Meer organische bezoekers per maand

Slotenspecialist Fedi

2x zoveel belletjes

Ouder- en Kindteams Amsterdam

127% meer betrokkenheid