Door middel van organische groei ook een flinke groei in conversies weten te realiseren

Huidtherapie Groene Hart is een huid- en laserkliniek gevestigd in Gouda en Oudewater. Voor diverse huidklachten kunnen patiënten terecht bij de klinieken.
Bekijk resultaat

Hoe realiseren we meer relevante contactaanvragen?

Huidtherapie Groene Hart had de wens om meer contactaanvragen en afspraken te realiseren uit het kanaal SEA (Google Ads & Bing Ads). Door de groei in personeel was er extra ruimte voor de schoonheidsbehandelingen en pedicure behandelingen. Daarnaast heeft Epurple in overleg met Huidtherapie Groene Hart een heldere KPI afgesproken van 15 afspraken per maand tegen een kosten per conversie van € 15 uit het kanaal SEA.

Expertises

Het project in 't kort

  • Strategie opgezet met heldere KPI’s en doelstellingen
  • Doorlopend campagnes geoptimaliseerd voor maximaal rendement
  • Tijdens Covid slim ingespeeld door in te zetten op zoekmachine optimalisatie
Huidtherapie Groene Hart
Huidtherapie Groene Hart

Meer verkeer op de website door SEO-optimalisatie en daarnaast ook meer afspraken weten te realiseren door slimme campagnes

De focus lag op de pedicure en schoonheidsbehandelingen voor de locaties Gouda en Oudewater. Er is gekozen voor de ACTIVATE fase van het REAN model om door middel van Google Ads en Bing Ads afspraken te realiseren met Google/Bing Search campagnes. Voor de beide diensten is er een landelijke en lokale focus gelegd om de doelgroep te bereiken die actief op zoek is naar een pedicure of schoonheidsbehandeling. Hierdoor was het mogelijk om met een kleiner budget minimaal 15 afspraken per maand te realiseren tegenover een kosten per afspraak van € 15. Door eerst alleen data te verzamelen uit de ACTIVATE campagnes, willen wij op korte termijn ook ENGAGE campagnes inrichten via Facebook Ads, om het bereik van de doelgroep groter te maken en nog meer conversies te realiseren.

Naast de SEA focus hebben wij in tijden van corona ook SEO werkzaamheden uitgevoerd om de organische vindbaarheid te vergroten. Zo hebben wij diverse dienstenpagina’s herschreven, broken links verholpen en een advies uitgebracht om de title-tags en meta-beschrijvingen te herschrijven. Het effect van deze werkzaamheden was binnen 2 maanden zichtbaar, hierdoor hebben wij een groei van 81,70% aan organisch verkeer gerealiseerd!

Meetbare resultaten

82%

Groei in organisch verkeer

378%

Groei in conversies uit organisch verkeer

9

Kosten per conversie

Huidtherapie Groene Hart -

"Vooral het snelle schakelen met SEA specialist Quincy is voor ons een grote + "

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op

Bekijk meer cases

Duo Rolgordijn hero

65% meer orders

Annexum

Conversieratio 40% boven target

Public Support

26% lagere kosten per kandidaat

Slotenspecialist Fedi

2x zoveel belletjes

50%+ van de aanvragen wordt daadwerkelijk klant

Zelfstandigen Bouw

Meer dan 300 conversies per maand

Ouder- en Kindteams Amsterdam

127% meer betrokkenheid

Philadelphia Clienten

30+ Kwalitatieve leads per maand

Armada Mobility

50% meer online offerte aanvragen