De klantvraag

Hoe realiseren we meer relevante contactaanvragen?

Huidtherapie Groene Hart had de wens om meer contactaanvragen en afspraken te realiseren uit het kanaal SEA (Google Ads & Bing Ads). Door de groei in personeel was er extra ruimte voor de schoonheidsbehandelingen en pedicure behandelingen. Daarnaast heeft Epurple in overleg met Huidtherapie Groene Hart een heldere KPI afgesproken van 15 afspraken per maand tegen een kosten per conversie van € 15 uit het kanaal SEA.

Het project in 't kort

Strategie opgezet met heldere KPI's en doelstellingen
Doorlopend campagnes geoptimaliseerd voor maximaal rendement
Tijdens Covid slim ingespeeld door in te zetten op zoekmachine optimalisatie

Meer weten?

Onze strategie

Meer verkeer op de website door SEO-optimalisatie en daarnaast ook meer afspraken weten te realiseren door slimme campagnes

De focus lag op de pedicure en schoonheidsbehandelingen voor de locaties Gouda en Oudewater. Er is gekozen voor de ACTIVATE fase van het REAN model om door middel van Google Ads en Bing Ads afspraken te realiseren met Google/Bing Search campagnes. Voor de beide diensten is er een landelijke en lokale focus gelegd om de doelgroep te bereiken die actief op zoek is naar een pedicure of schoonheidsbehandeling. Hierdoor was het mogelijk om met een kleiner budget minimaal 15 afspraken per maand te realiseren tegenover een kosten per afspraak van € 15. Door eerst alleen data te verzamelen uit de ACTIVATE campagnes, willen wij op korte termijn ook ENGAGE campagnes inrichten via Facebook Ads, om het bereik van de doelgroep groter te maken en nog meer conversies te realiseren.

Naast de SEA focus hebben wij in tijden van corona ook SEO werkzaamheden uitgevoerd om de organische vindbaarheid te vergroten. Zo hebben wij diverse dienstenpagina’s herschreven, broken links verholpen en een advies uitgebracht om de title-tags en meta-beschrijvingen te herschrijven. Het effect van deze werkzaamheden was binnen 2 maanden zichtbaar, hierdoor hebben wij een groei van 81,70% aan organisch verkeer gerealiseerd!

Huidtherapie Groene Hart
Vooral het snelle schakelen met SEA specialist Quincy is voor ons een grote +
82%
Groei in organisch verkeer
378%
Groei in conversies uit organisch verkeer
€9,-
Kosten per conversie
Kom langs voor een bakkie!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem contact op