Groei van meer dan 80% in organische bezoekers

Brouwers is een accountantskantoor met meerdere vestigingen. Naast accountancy en audits biedt Brouwers advies op Fiscaal-, Juridisch- en HR-vlak.
Bekijk resultaat

Hoe maken we onze website beter vindbaar in de zoekmachine?

Brouwers kwam bij Epurple terecht omdat zij graag meer organische bezoekers op de website wilde ontvangen. Er was veel winst te boeken bij de aangeboden diensten van Brouwers. Per pagina stond een dienst in enkele zinnen uitgelegd. Door zoekwoordenonderzoek en het creëren van content is er een enorme groei op organisch vlak, dit leidde tot een flinke toename in het verkeer naar de website.

Expertises

Het project in 't kort

  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek opgezet
  • Content gecreëerd voor dienstenpagina’s
  • Een enorme groei op organisch verkeer
Brouwers SEO

Opzetten van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en de dienstenpagina's gevuld met content

Door middel van een adviesrapport kwamen de verbeterpunten op SEO gebied aan het licht. Epurple was op meerdere online vlakken bezig voor Brouwers en op zoekmachineoptimalisatie gebied werd gefocust op het creëren van duidelijke en doeltreffende content. Op dit gebied zijn we dus flink aan de slag gegaan.

Met gemiddeld 10 aangepaste diensten per maand zijn we diensten van informatie gaan verschaffen. Met meer dan 90 diensten was dit wel wat werk! We merkte naar mate we verder kwamen dat de dienstenpagina’s steeds meer organisch verkeer trok, precies wat we wilde! Door ons zoekwoordonderzoek wisten wij precies welke zoekwoorden voor veel organisch verkeer zouden zorgen.

Door de aanpassingen op de dienstenpagina’s is de site in zijn algemeen beter gaan scoren op SEO vlak en het aantrekken van organisch verkeer. Doordat het organisch verkeer van Brouwers dagelijks groeit krijgen zij steeds meer ‘gratis’ bezoekers. Brouwers wilt de website blijven verbeteren, zeker op organisch gebied. Wij zorgen ervoor dat de website steeds hoger gerankt wordt in Google!

Meetbare resultaten

80%

Jaarlijkse groei

100+

Extra organische bezoekers per maand

Brouwers -

"In Epurple heeft Brouwers een goede partner gevonden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Epurple, zeker op organisch gebied!"

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem direct contact op

Bekijk meer cases

Annexum

Conversieratio 40% boven target

Verbindion

300% groei in het conversieratio

Met TikTok ads bereik je alle leeftijdsgroepen

75.000 mensen uit de doelgroep bereikt op LinkedIn

Public Support

26% lagere kosten per kandidaat

Philadelphia Clienten

30+ Kwalitatieve leads per maand

20% hoger conversiepercentage

Zelfstandigen Bouw

Meer dan 300 conversies per maand

27 sollicitanten via TikTok adverteren!