De klantvraag

Hoe herstel ik van een mislukte website migratie?

Slotenspecialist Dennis Fedi had de wens om zijn rankings in Google te herstellen nadat zijn website enorm was gedaald in Google’s zoekresultaten als het gevolg van het vernieuwen van zijn website.

Het project in 't kort

SEO website analyse uitgevoerd
SEO technische optimalisaties uitgevoerd
URL's van oude websites geïnventariseerd en omgeleid
Zoekwoordenonderzoek uitgevoerd
Content geoptimaliseerd
Nieuwe pagina's bijgebouwd om in te spelen op zoekgedrag
Backlinkprofiel geoptimaliseerd en uitgebreid met linkbuilding
Conversie optimalisatie toegepast om het aantal telefonische aanvragen te vergroten

Meer weten?

Onze strategie

Verloren rankings volledig hersteld

Ten eerste heeft Epurple een website analyse uitgevoerd om te kijken hoe de website er technisch voor stond. Vervolgens zijn hier verbeteringen in aangebracht. (o.a. laadtijden verbeteren, pagina titels, meta omschrijvingen, afbeeldingen, schalen, niet werkende links vervangen). Zo hebben we URL’s van de oude websites hersteld en doorverwezen naar de juiste pagina op de nieuwe website om het gedaalde organische verkeer te herstellen.

Daarnaast heeft Epurple een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd om te onderzoeken welke zoektermen er het meest worden gebruikt in de zoekmachine en welke het meest interessant zijn voor deze klant. Op basis daarvan optimaliseren we doorlopend de content om in te spelen op vragen van de gebruikers. Ook hebben we doorlopend nieuwe pagina’s bijgebouwd. We zorgen dat de nieuwe website genoemd wordt op relevante websites om het aantal verwijzende bezoekers en autoriteit te vergroten in de zoekmachine.

Tot slot onderzoeken we het bezoekers gedrag om de stap tot converteren duidelijker en eenvoudiger te maken.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat Slotenspecialist Fedi weer een van de best vindbare slotenmakers in de provincie Utrecht is!

Dennis Fedi - Eigenaar Slotenspecialist Fedi
Super, ik krijg 2 keer zo veel telefonische aanvragen binnen dan voorheen!
40
Meer website bezoekers
3x
Hogere conversie
34%
Meer paginaweergaven
2x
Zoveel belletjes
Kom langs voor een bakkie!

Kennismaken?

Heb je een specifieke vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een bakkie! Je kan eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande button of het contactformulier. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Tot snel!

Neem contact op